Udstillinger  

 

Forside

Billeder

Kennelens Hunde

Hvalpe

Udstillinger

Om Sealyham Terrieren

Links

Kontakt

 

 

 

 
Resume

Her vil jeg fortælle om alle de udstillinger jeg har oplevet igennem tiden og hvad mine hunde har vundet på dem

Shows

 

Here I want to tell you about the shows I have been to and what I have experienced and what my dogs have won.

.

 

 

--- Århus udstillingen 26-27/3 - 2005 ---
Både Boris og Boogie-Woogie gjorde det godt på Århus udstillingen, og vi havde to dejlige dage, hvor jeg fik besøg at mine hvalpe med ejere. Det var Bastian og Jette, samt Balthazar med familien Toftgaard.
Det var rigtig dejligt at se hvor godt hunde og ejere trives med hinanden og der kom også visit fra Bjerringbro. Det var Oskar og familie Astrup.
Bastian, Balthazar og Oskar er alle 3 Sealyham terrier. Så på et tidspunkt var der faktisk ret mange Sealyer den dag på udstillingen.
Her d 21 maj skal vi på Jubilæumskue i Vadum med Boris og Boogie-Woogie og det plejer altid at være rigtig hyggeligt og flot arangeret, så vi glæder os til skuet.

Her er lidt billeder fra udstillingen

---

Årets sidste udstilling Herning og Sunds 5 og 6 november 2005.

Vi var tilmeldt ialt 8 Sealyer, og det var rigtig hyggeligt samværd vi havde, med dejlig mad og kager. Bagefter overnattede vi på Uhre Hotel og kro, hvor hyggen fortsatte.

Magnus (Axantias of Werweise) søster kom helt fra Malmø, sød hund og mennesker.

Præmier var der ikke rigtig til os denne gang, men Boris fik da reserve CACIB, selv om vi jo ikke kan bruge det til noget.

Billeder kommer senere.

---

Udstillingen i DTK ved Hobro d. 17 juni 2006.

Boris: kom så og sejrede, han fik Clubcertifikat og bedste Sealyham terrier.

Sally Solskin: dansede ind i ringen og blev bedste hvalp med stor ros fra dommeren, begge skulle med i Bedst i Show, men jeg måtte desværre opgive da jeg fik en mindre discusprolaps, mens jeg stod i ringen med Boogie Woogie.

Boogie Woogie: kan slet ikke hamle op mod Boris og Sally, så hun fik (kun 1.præmie 1.vinder)uden C.K.

---

Udstillingen i Ålborg d.18 juni 2006.

Sally Solskin: En meget glad lille hund i ringen der glad oplever hele den verden udstillingen nu engang er.
Sally blev Bedste Hvalp.

Boris: Ja han tog kegler, efter præsentationen hvor han skulle stå foran dommer Sommerfield, satte han sig på Sealy-maner på rumpen og vinkede med begge forpoter i luften. Dommeren lo og sagde "ja sådan er en Sealyham".
Boris blev bedste Sealyham terrier og fik sit første C.A.C.I.B.

Boogie Woogie: gjorde sit bedste, men når man nu er en lille bitte dame der hellere vil jagte mus m.m. end udstilling, ja så må det blive derefter.
Boogie fik 1.præmie 1. vinder uden C.K.

Vi kom ikke i STORE RING til sidst p.g.a. min ryg.

(Jo tak- det går lidt bedre med ryggen)

---

Brøndby d. 29-30 Juli 2006

Det var en varm omgang ca. 35 grader i skyggen, men rigtig hyggeligt. Vi var 4 sealyer om lørdagen om søndagen var vi 7, der kom Sealyer fra Finland (Six pack).

Boris: Fik C.A.C.I.B. om lørdagen om søndagen fik han reserve C.A.C.I.B.

Med på udstillingen var Boris søn D.D. som opførte sig pænt, han blev bedste hvalp begge dage.

Det var en flot udstilling, med ikke mindre end 50 udstillings ringe, og rigtig mange udsalgs steder med alt i tilbehør til hunden. Bliver det gentaget så tror jeg at jeg kommer igen og alle dage, for det var så lækkert at det var udendørs.

Verdens Udstilling Polen 2006

Jeg havde Boris og hans datter Dream Daugther (Sally solskin) og jeg kom hjem med flotte resultater.

Sally solskin blev Verdens Junior Vinder

Boris blev Verdens bedste Champion 2.

Jeg har været i Polen og udstille for ca. 10 år siden, der var forholdene ret elendinge men store. På næsten alle gadehjørner stod der fattige mennesker og ville sælge magt og meget, mest cigaretter, vin, rav og sølv. Men man skulle passe godt på sine hunde og pengepung, dem kunne de sagtens finde på at stjæle. Jeg hindrede også at BEDST in SHOW hunden blev stjået. Så man skal absolut passe på sine hunde og sager.

Turen der ned blev arangeret af Tove Hjort, med stor bus, DOG SHOW ON THE ROAD hvor den ene side af bussens sæder var fjernet så der var plads til hundeburene, hvor vi så sad overfor vores hunde. Turen var lang, men det er klart når der bliver taget så fint hensyn til vores hunde der blev luftet hver 4 time. Hotellet lå i Poznan ved Malta søen, et meget pragtfuld hotel med lækker mad og et par sjove tjenere, nogle herlige forhold til at lufte vores hunde i. Det var faktisk rent luxus.

Vi blev kørt hver dag fra hotellet til udstillingshallerne, og afhentet når alle var færdige, dog først når sightseeing var overstået. Hallerne hvor man udstillede i, var om ikke  2-3 gange så store som Herning hallerne. Så der skulle traves en hel del rundt for at finde de ringe man skulle være i, samt den hal hvor man kunne købe alt mellem himmel og jord hvad angår hunde. Heldigvis var det blevet forbudt at sælge små hvalpe i hallerne, det var et sørgeligt syn dengang for 10 år siden.

Men lidt malurt var der dog, efter udstillingen var vi et par stykker der godt ville over og se på hallen med udsalg af hundesager. Der var et pænt stykke der gik over brosten og sporvognsskinner, som er hårdt for vores udstillingsborde med hjul på, og mine dårlige knæ. Jeg bad så en veninde som også har Sealyham terrier,  om hun ville se efter vores hunde imens,(vi skulle hjem sammen i bussen). Jeg ville ellers ikke forlade dem, min skræk var at de ville blive stjålet. Men bussen kom tidligere end vi havde fået besked om, så de kørte uden os. Da vi opdagede at vores hunde var blevet forladt, kan det nok være at vi fik benene på nakken, mit hjerte sad helt oppe i halsen på mig, Gud være lovet var de kun alene i ca 10-15 min. men alt kan trods alt ske på den korte tid. Bussen kom så igen senere og hentede dem der havde været i store ring samt os. Hvad lære man så af det..... Jo Jo man kan kun stole på sig selv, og skal ALDRIG overlade sine hunde til andre. Jeg spekulere på hvordan vedkomne ville have haft det hvis vores hunde var blevet stjålet.

Denne gang havde Polen forandret sig ret så meget, det var ikke så Øst Europæisk mere, men meget Vestligt. Der er bygget meget siden jeg har været der sidst, store varehuse med designertøj er kommet til, nogle dejlige Cafer, hvor de serverede skønne kager,dejlig cacao, rigtig hyggeligt. Der er ikke mere så sodet af deres koks, som de fyrede med sidst jeg var der. Der blev Flipper helt gråbejset af at gå på gaden af alt det koks sod. Jeg sagtens se at der er sket store fremskridt i Polen. Jeg havde ellers glædet mig til at komme på Poznans berømte markede, men det kom vi desværre ikke, men vi kørte forbi det, ja ja .

Det var nogle meget trætte hunde der kom hjem, for ikke at tale om mig selv, det værste var jeg havde maridt om at mine hunde blev stjålet de første nætter efter hjemkomsten. Men først nu er det rigtig gået op for mig at min dejlige Sally solskin er blevet Verdens junior Vinder.

 

---

 
   Design: Cain-Crew